Funerarium

In het funerarium beschikken wij over 3 afscheidsruimtes waar u de mogelijkheid hebt om de overledene te groeten. Het funerarium is sereen ingericht met natuurlijke materialen.

In de toonzaal kan u kiezen uit een groot en eigentijds aanbod van toebehoren zoals urnen, kisten, bloemen, gedenksteentjes, asjuweeltjes, enz...
Ook voor gepersonaliseerde zaken komen wij graag aan uw wensen tegemoet.

Om u een zo volledig mogelijke service aan te bieden verzorgen wij sinds 2015 ons eigen drukwerk. Dit biedt de mogelijkheid om de families die met een overlijden worden geconfronteerd, zéér snel en efficiënt van rouwbrieven te voorzien, ook in het weekend, zon- en feestdagen. U kan kiezen uit een gamma rouwbrieven en deze aanpassen volgens uw wensen. Daarnaast kan u ook een eigen ontwerp aanleveren om deze bij ons te laten drukken. 

Bij ons kan u terecht voor een grafzerk of urneveldmonument. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om samen met ons zelf een gepersonaliseerde grafzerk te ontwerpen.

Voor het bespreken van een grafzerk is het aangewezen om eerst een afspraak te maken zodat we onze tijd kunnen nemen om alles te bespreken en uit te leggen.

Aula

Sinds 2015 beschikken we over een aula die dienst kan doen voor burgerlijke, christelijke en vrijzinnige plechtigheden.
Deze plechtigheden kan u zelf persoonlijk invullen volgens uw wensen, aangevuld met muziek en foto's.

De aula biedt plaats voor ongeveer 150 genodigden en beschikt over alle moderne mogelijkheden op gebied van beeld en klank.

Jaarlijks rond Allerheiligen wordt er een herdenkingsdienst aangeboden om alle overledenen te herdenken waarvan in het voorbije jaar afscheid genomen werd in de aula.

De aula is te bereiken via de Oudstrijdersstraat, gelegen aan de achterkant van het funerarium. Bij de aula is er voldoende parkeermogelijkheid.